EndPlasticSoup Ambassadeurs, Members & Friends

Om onze ambitie waar te maken om in 2050 de oceanen plastic vrij te hebben hebben we de kracht van alle Rotaryclubs in de wereld nodig. EndPlasticSoup, dat zijn we namelijk samen, er zijn al een groot aantal enthousiaste Rotary en Rotaract Clubs en districten die meedoen en op allerlei manier in actie komen en we groeien door. Samen gaat het lukken hieronder een overzicht van de deelnemende Rotaryclubs. Als je zelf of met je club ook in actie wilt komen bekijk dan hier de mogelijkheden.

Ambassadors, Members & Friends

Ambassadors are bold and link to email. You can reach out to them if you want to join as member/friend from the same District. Please contact endplasticsoup@gmail.com as well.

2020/2021

2019/2020

Lid worden van EndPlasticSoup? Stuur een email naar endplasticsoup@gmail.com met je clubgegevens, contactpersoon en website/FB adres, naam voor op de vlag en nadat de bijdrage van  E. 200,–  is ontvangen sturen we je de vlag en ben je officieel lid van EndPlasticSoup

Wat krijg je als Rotaryclub als je member wordt van EndPlasticSoup?

  • We vermelden je Rotaryclub als deelnemer op onze website
  • Je ontvangt een speciale EndPlasticSoup vlag met je clublogo
  • Je ontvangt op 4 formaten het combi logo van jouw club en EPS voor social media
  • We geven je toegang tot presentaties, educatie materiaal
  • We ondersteunen je met advies en kunnen je aan verschillende NGO’s koppelen om samen in actie te komen
  • We gaan samen van de internatioal EndPlasticSoup dag op zaterdag 5 juni 2021 weer een groot succes maken
  • We presenteren ons op de verschillende Districtsconferenties en tijdens de RI Convention in Honolulu om zoveel mogelijk Rotarians bewust te maken en zoveel mogelijk RC’s lid te laten worden om zo met elkaar de ambities te realiseren.