We nodigen je uit om samen met Greenpeace het plasticprobleem bij de bron aan te pakken. Een aantal grote bedrijven produceren een monsterlijke hoeveelheid wegwerpplastic. Alleen samen kunnen we die bedrijven verantwoordelijk houden. We zoeken zoveel mogelijk organisaties die zich samen met ons willen uitspreken! Sluiten jullie/je ook aan?

We organiseren binnenkort twee events waar we onze stem laten horen. De Plastic Monster Rave (de Rave), frontaal voor het hoofdkantoor van Unilever (21 maart) en het Plastival, een plasticvrij festival in Nijmegen (24 maart).

Plastic Monster Rave – do 21 maart

Frontaal voor het hoofdkantoor van Unilever hosten we donderdagavond 21 maart de Plastic Monster Rave in Rotterdam. Compleet met DJ’s, lichtshows en bijzondere gasten. Dansend maken we duidelijk: recycling is niet genoeg. Producenten móeten verantwoordelijkheid nemen voor al het wegwerpplastic dat in zee drijft. Daarom gaan wij het Plastic Monster naar Unilever terugbrengen. From sea to source. Rave mee voor een wereld zonder wegwerpplastic.

Check het event op Facebook / Website!

Plastival – zo 24 maart

Klaar met die monsterlijke hoeveelheden wegwerpplastic? Kom naar Het Plastival! Een festival voor een wereld zonder wegwerpplastic. Er zijn talks, workshops, een plasticvrije markt, muziek, lokaal gebrouwen drankjes en vegan foodtrucks. Ook trappen we het Plastic Monster feestelijk het land uit. We brengen het monster per schip terug naar één van de grootste plasticproducenten. Producenten móeten stoppen met de productie van wegwerpplastic. Het Plastival laat zien dat het mogelijk is.

Check het event op Facebook / Website!